Yükleniyor...
EN

Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması

Green Pure Solutions
Green Pure Solutions
Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması

Emisyon İzleme ve Bildirimi: İlk olarak, ürünlerinizin Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonu (GTİP) kodlarını inceleyerek gerekliliklerine uygunluğunu kontrol ediyoruz. Bu sayede, ithalat veya ihracat süreçlerinizin karbon ayak izine etkisini belirlemenizi sağlıyoruz.

Ürün Değerlendirmesi: Ürünlerinizin karbon ayak izini belirlemek için gelişmiş veya basit analiz yöntemlerini kullanıyor, karmaşık ürünler için, tedarikçilerinizle iş birliği yaparak ürünlerinizi daha iyi anlamanızı sağlıyoruz.

Üretim Stratejisi: İşletmenizin faaliyetlerini karbon azaltma hedefleriyle uyumlu hale getirerek, sürdürülebilir üretim süreçlerini benimseyip karbon verimliliğini artırma yollarını değerlendiriyoruz.

İzleme ve Değerlendirme: Karbon emisyonlarınızı izlemek için uygun bir metodoloji seçerek bu süreçte değerlendirmelerimizi yapıyoruz.

Veri Toplama ve Doğrulama: İzleme metodolojinizi ayrıntılı olarak belgeledikten sonra, toplanan verilerin doğruluğunu ve tutarlılığını sağlamak için kalibrasyon kontrolleri gerçekleştiriyoruz.

Emisyon Raporlama: Karbon emisyon hesaplamalarınızı yaparak bu bilgileri ilgili taraflara raporluyor, gerekirse kullanılan veri tablolarını uygun bir biçime dönüştürüyoruz.

23 Kasim 2023

İLGİLİ MAKALELER